Cégalapítás Belgium

A KFTkreátor kész, már EU-s adószámmal rendelkező belga cégeket kínál ügyfeleinek, vagy vállaljuk új cég megalapítását is. Irodánk a következő szolgáltatással várja ügyfeleit:

Cégalapítás Belgiumban

Kész cégek, EU-s adószámmal

Székhelyszolgáltatás

Könyvelés

A vállalkozás legegyszerűbb módja Belgiumban, ha vásárol az érdeklődő egy kész céget, amely már rendelkezik az EU-s ÁFA-mentes kereskedelemhez szükséges Közösségi Adószámmal, hiszen egy kész cég mindössze pár munkanap alatt az új tulajdonos nevére kerül. Természetesen irodánk garancialevelet ad a ready made KFT-k mellé. A cégátvételhez egy egyszeri kiutazás szükséges, amikor is az ügyfél közjegyző előtt aláírja az átvételi dokumentumokat, és vagy átveszi a cég már meglévő bankszámláját, vagy nyit egy másik bankban újat a társaság részére.

Ha ügyfeleink mégis az új belgiumi cég alapítása mellett döntenének, akkor ebben az esetben egy KFT hozzávetőlegesen 1-2 hónap alatt készül el adószámmal együtt.

Belgiumi cégalapítás: Szükséges adatok

1. Személyigazolvány másolat

2. Lakcímkártya másolat

3. Tevékenységek megjelölése

4. Új cég esetén cégnevek

A belga cégalapítás, cégátvétel költségei

Új KFT alapítása 3.000 Euro + Székhely díj

Kész, Ready Made belga KFT vételi ára 4.000 Euró + Átírási költség kb 200 Euró + Székhely díj

Székhely díj havi 100 Eurótól

Könyvelési díj havi 150 Eurótól

Egy egyszeri kiutazás mindenképpen szükséges Belgiumba, amikoris ügyfeleink kézjegyükkel ellenjegyzik a közjegyző előtt az alapító, vagy cégvásárlási okmányokat. Székhely tekintetében több választási lehetőségük is van ügyfeleinknek, hiszen több városban is rendelkezünk regisztrált címekkel.

A belgiumi cégalapítás esetén az ügyvezetőnek el kell helyeznie 6 ezer eurót a cég számláján, mint törzstőke, amit hozzávetőlegesen egy hétig a számlán is kell hagyni, utána kivehető az összeg, és felhasználható a társaság működtetése érdekében. Ha viszont kész KFT-t vásárolnak ügyfeleink, akkor ezet az összeget már nem kell befizetniük a számlára, ugyanis alakuláskor már be volt fizetve ez az összeg, és a cég rendelkezik törzstőke igazolással.

Belgiumról

Belgium viszonylag kis állam az Északi Tenger partján, lakosságának nagy részét a vallon illetve flamand populáció adja, s a német határ mentén kisszámú német populáció is él. Etnikailag és nyelvileg egy megosztott ország, túlnyomórészt hollandul és franciául beszél a helyi lakosság, lakossága alig nagyobb Magyarországénál, a legutóbbi népszámlálási adatok szerint valamivel több mint 11 millió állampolgára van az országnak, melynek 10%-a a fővárosban, Brüsszelben él. Gazdasága igen fejlett, jelentős kereskedelmi partnerei Németország, Hollandia és Franciaország.

Befektetési szempontból Belgium mindenképpen egy vonzó célállomása lehet a vállalkozóknak, hiszen a számtalan üzleti lehetőség és az európai országokkal kiépített jó kereskedelmi kapcsolata kedvező lehetőségeket kínál a magyar üzleti szféra számára is.

.