ÁFÁ-s szlovák cég vásárlása

   

 Vásároljon a KFTkreátortól kész ÁFA-regisztrált, rózsaszín adókártyával rendelkező szlovák Ready Made vállalkozást mindössze 3.900 Euróért! Átírás 5-10 munkanap! TEL: 0036-30.486.1471

Szolgáltatásaink

- Kész rózsaszín kártyás szlovák cég értékesítése

- Székhelyszolgáltatás Komarno-ban, Budapesttől 80 km-re

- Magyar nyelven beszélő szlovákiai könyvelő

- Tanácsadás

- Jogi szolgáltatások szakképzett magyar ügyvédtől

Adózás Szlovákiában

- Társasági Adó - 21%

- Osztalékadó 2017-től - 7%

- ÁFA - 20%

- Minimálbér - 350 Euró


Áraink!

Rózsaszín kártyás ÁFA-regisztrált szlovák KFT érvényes EU-s adószámmal 3.900 Euró, mely összeg tartalmazza a következőket:


- Cég vételi ára

- Közjegyzői költség

- Cégbírósági és Iparkamarai illeték

- Fél év székhelyszolgáltatás Komarno-ban

- Irodánk ügyintézési díja

- Könyvelési díj havi 80 Euró-tól

Szükséges dokumentumok szlovák Ready Made KFT vásárlásához- Érvényes Személyigazolvány

- Lakcímkártya

- Erkölcsi Igazolás, amely nem régebbi 30 napnál, ennek hivatalos szlovák nyelvű fordítása

Mire figyeljünk kész cég megvásárlásakor? Rózsaszín vs. Fehér Adókártya


Ha kész szlovák céget vásárolunk, akkor mindenképpen ellenőrizzük le, hogy rendelkezik-e a vállalkozás teljeskörű ÁFA-regisztrációval, vagy nem. Szlovákiában ugyanis kétféle ÁFA-regisztráció (DPH) létezik:

1. Rózsaszín Adókártya - ez jelenti a teljeskörű ÁFA-regisztrációt, ez alkalmas arra, hogy visszaigényelje annak tulajdonosa a termékek és szolgáltatások ÁFA-tartalmát.

2. Fehér Adókártya - ez egy részleges ÁFA-regisztrációt jelent, és ezek tulajdonosai nem igényelhetik vissza az ÁFA-t.

A magyar vállalkozókat ezért óva intjük a fehér kártyás cégektől, mivel azok nem lesznek alkalmasak üzleti terveik megvalósításához. A fehér adókártyával rendelkező vállalkozásokat már igen jutányos áron kínálják megvételre a szolgáltatók, és az alacsony ár miatt ezt választják az ügyfelek, miközben nincsenek tudatában annak, hogy kétféle adókártya létezik. Az is megtévesztő, hogy a fehér adókártyán lévő adószám is SK előtaggal kezdődik, és az európai VIES-rendszerben is megjelenik, mint érvényes adószám. Általában az első bevallások leadása után lepődnek meg az ügyfelek az adóhivatal hivatalos felszólításán, amelyben a nettóban vásárolt termékek ÁFA-tartalmának a megfizetésére szólítja fel a céget a szlovákiai NAV.A KFTkreátor azonban csakis RÓZSASZÍN ADÓKÁRTYÁS kész szlovák cégeket kínál megvételre ügyfeleinek, amelyek alkalmasak az EU-s ÁFA-mentes kereskedelemre, és a Szlovákián belüli ÁFA-visszaigénylésre is. Keressen minket bizalommal, ha kész Ready Made szlovák cég vásárlás a terve. Komarno-ban, a magyar határtól pár kilóméterre lévő ügyvédi irodánkban több mint egy évtizedes ügyvédi, és cégügyintézési tapasztalattal várjuk magyar ügyfeleinket.

.