Szlovén Cégalapítás Lendva

   A KFTkreátor.hu vállalja szlovéniai cége magalapítását, vagy KÉSZ, ÁFA-regisztrált cégeket kínálunk megvételre ügyfeleinknek.

Magyar nyelvű cégalapítási szolgáltatást kínálunk a magyar-szlovén határtól pár kilóméterre, Lendván ügyfeleink részére:

KFT alapítás Szlovéniában

Székhelyszolgáltatás Lendván

Könyvelés magyar nyelven

ÁFA-regisztrált kész KFT-k értékesítése

Szükséges iratok szlovén cégalapításhoz:

1. Személyigazolvány

2. Lakcímkártya

3. Adókártya

Cégalapítás Szlovéniában: Költségek

- Új KFT alapítása 1.500 Euró

- Székhelyszolgáltatás 60 Euró/hó

- Könyvelés 100 Euró/hó-tól

- Kész, ÁFA-s cégek 3.500 Eurótól

Adózás Szlovéniában:

Társasági Adó - 18%

ÁFA - 20%

Osztalékadó - 20%

Iparűzési Adó Nincs - 0%

A KFT alapítás folyamata

Ahhoz hogy megkezdjük a szlovén cégalapítást, szükségünk van az ügyfelektől a fentebb említett dokumentumok másolatára, amelyeket E-mailben, vagy bármely üzenetküldő szolgáltatáson keresztül elküldhetnek részünkre, vagy akár Budapesten egy személyes találkozó keretében lemásoljuk azt, továbbá ugyanakkor megbeszélhetjük a cégalapítás részleteit is.

Első lépésként ügyfeleink részére egy személyes adószámot kell kiváltanunk, és le kell foglalnunk a cégnevet is. Az adószám kérvényezése a lendvai NAV-hivatalban történik, ám ehhez nem feltétlenül szükséges a személyes jelenlét, munkatársaink egy meghatalmazással is megkérhetik ezt az adószámot, amely alapfeltétele a KFT alapítási folyamat megindításának. 2-3 munkanap alatt kiadja a helyi adóhivatal a szükséges iktatószámot, melynek birtokában már elmehetünk a társaság alapítójával, ügyvezetőjével egy helyi közjegyzőhöz, ahol aláírásra várnak a következő iratok:

- Társasági Szerződés

- Aláírásminta

- Ügyvezetői Nyilatkozat

- Adóhivatali bejelentőlapok

- Meghatalmazás kollégánk részére, hogy beadhassa az Ipar és Kereskedelmi Kamarához a cégbejegyzési kérelmet

A közjegyzői okiratok aláírása után pedig az ügyvezetőt bekísérjük a bankba, ahol elhelyezheti a KFT törzstőkéjét, ami minimum 7.500 Euró.

A cég bejegyzése után kérvényezhető az ÁFA-regisztráció, és a Közösségi Adószám, ami elengedhetetlen kelléke a nemzetközi kereskedelem lebonyolításának. Ügyfeleinknek azonban tudniuk kell, hogy az ÁFA-regisztráció folyamata több hónapot is igénybe vehet, és komoly üzleti terv benyújtása szükséges az adóhivatalhoz.

Kész Szlovén Cég Eladó

Mindazoknak javasoljuk kész szlovén KFT megvásárlásár, akik nem akarnak hónapokat várni az adószámra, hanem pár héten belül szeretnék megkezdeni tevékenységüket szlovén cégükkel. A KFTkreátor meglévő ÁFÁ-s Ready Made szlovén cégeket is forgalmaz, melyek átírási ideje nem tart tovább 3-4 hétnél. Egy kész cég felvásárlása esetén a vásárló átveszi a meglévő KFT-t annak adószámával, ÁFA-számával együtt, és zavartalanul működtetheti a társaságot azt követően, hogy pár hét alatt bejegyezte a cégbíróság őt mint új tulajdonost és ügyvezetőt.

Kérjük ügyfeleinket, érdeklődjenek irodánknál meglévő társaságaink felől, kérjen ajánlatot e-mailban, telefonon, vagy személyesen Budapesten.

Sikeres üzleti tevékenységet, zökkenőmentes szlovéniai vállalkozást kívánunk ügyfeleinkek!

A KFTkreátor csapata:

E-mail: info@kftkreator.hu

Tel: 0630-486.1471

Lakcím Nagyvárad

.