Ready Made Osztrák GmbH eladó

   A KFTkreátor kész, ÁFA-regisztrált eladó osztrák cégeket kínál megvételre a magyar érdeklődőknek, hogy ezáltal megkönnyítsük az Önök ausztriai vállalkozását lerövidítvén a vállalkozás indításának időtartamát. Ugyanitt székhelyszolgáltatást kínálunk Bécsben, segédkezünk a céges bankszámla megnyitásában, és magyarul tudó könyvelőt is biztosítunk ügyfeleinkenk.

Ready Made cég árlista

Szolgáltatás Ready Made GmbH Ready Made UG
Vételár 8.000 Eurótól Nem elérhető
Székhelydíj 6 hónap 840 Euró 6 hónap 840 Euró
Közjegyzői díj Kb. 800 Euró Kb. 600 Euró
Összesen 9.700 Euró Nem elérhető UG

Miért éri meg osztrák Ready-Made KFT-t vásárolni?

Ha Ön Ausztriában szeretne vállalkozni, viszont nem áll elegendő idő a rendelkezésre ahhoz, hogy megalapítson egy teljesen új osztrák céget, akkor érdemes fontolóra venni egy meglévő, már adószámmal rendelkező cég megvásárlását. Irodánk több ilyen társasággal is rendelkezik, s ezen Polc-cégeket azonnal az érdeklődők rendelkezésére tudjuk bocsájtani. Egy előzetes egyeztetés alapján felmérjük ügyfeleink igényeit, s a megadott paraméterekhez mérten javasolunk eladó GmbH-t megrendelőinknek, akik a cég adásvétele miatt ki kell utazzanak bécsi irodánkba, ahol magyar nyelvű kiszolgálás mellett történik a teljes ügyintézés. A kiválasztott KFT átírása érdekében szükséges megjelenni a közjegyző előtt, ahol ügyfeleink aláírják az adásvételi dokumentumokat, továbbá ellátják kézjegyükkel az ügyvezetői minőség betöltéséhez szükséges nyitalkozatokat. Ugyanekkor kiválasztják klienseink a kínálatunkban elérhető valamelyik székhelyet, amely a társaság bejegyzett címe lesz a jövőben. Maga az átírás 1-2 hetet vesz igénybe, ez idő alatt a kereskedelmi kamara bejegyzi a tulajdonosváltozást, s ha ez megtörtént, akkor ügyfeleinknek még egy alkalommal ki kell fáradniuk hozzánk Bécsbe, amikoris elkísérjük az ügyvezetőt a bankba a számlanyitás lebonyolítása végett. A banki számlanyitáskor a banki ügyintéző általános kérdéseket fog feltenni a vállalkozás működésével, és a várható pénzügyi tranzakciókkal kapcsolatosan. Ezen kérdéseket lehetőleg német, vagy angol nyelven meg kell válaszolja a társaság ügyvezetője.

Tekintse meg román cégalapítással, cseh cégalapítással és lengyel cégalapítással foglalkozó aloldalainkat is.

Ügyfeleink személyesen találkozhatnak munkatársainkkal budapesti irodánkban is, ahol előre átbeszélhetjük a teljes ügymenetet, és kollégáink fel tudják mérni megrendelőink igényeit is, és ehhez mérten készítik el az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.

Adózás Ausztriában

Társasági Adó 25%

Osztalékadó 25%

ÁFA 20%

SZJA sávosan 0-50%

Kész osztrák cég előnyei

A vásárlónak már nem kell befizetnie a 35.000 EUR törzstőkét

Az új cég alapításához képest hónapokkal hamarabb (mindössze 1-2 hét alatt) megkezdheti a tevékenységet

Osztrák GmbH egy presztízsértékű vállalkozás, amit világszerte elismernek

Belépés Európa egyik legfejlettebb piacára

További szolgáltatásaink Ausztriában

Cégalapítás Ausztriában

Osztrák magánvállalkozás bejegyzése

Ausztriai egészségbiztosítási ügyintézés

Osztrák nyugdíj ügyintézés

A fentebbi szolgáltatásokat akkor vette fel irodánk a palettájára, amikor évekkel ezelőtt az ügyfeleink részéről megnövekedett az igény az egészségügyi és nyugdíj-ügyintézésre. NEm meglepő, hogy a magyar ügyfelek nem csupán vállalkozásukat szeretnék áttelepíteni Ausztriába, hanem az itteni egészségügyi rendszerhez és nyugdíjrendszerhez szeretnének csatlakozni, hiszen Ausztria messze magasabb szintű ellátást biztosít mindkét területen. Ha figyelembe vesszük a magyar kórházakban tapasztalható ellátás színvonalát, akkor érthető, hogy sokan inkább az osztrák egészségügyet választják a hazai helyett, továbbá az sem meglepő, ha némelyek öregkorukban inkább az osztrák nyugdíjból szeretnének megélni szemben az alacsony magyar nyugdíjjal. Ha ezen szolgáltatásaink felkeltették ügyfeleink érdeklődését, akkor keressenek minket telefonon, e-mailben, vagy személyesen akár Budapesten, akár Bécsben, és segítünk klienseinknek bejelentkezni az osztrák szociális rendszerbe.

KAPCSOLAT: 0630-4861471, E-mail: info@kftkreator.hu

GmbH Eladó

.