Makarskán 4 szintes ház kilátással

A ház Makarska központja fölött helyezkedik el, gyönyörü tengeri panorámával. Az épitése 1998-ban kezdődött, 2000-ben költöztek be. A meglévő sztenderdek és szabványok szerint lett megépítve és a felhasznált anyagok mediterán stilusu épitésének felel meg. A homlokzat vakolat és Brac szigeti kő kombinációja, amely be lett építve az összes nyilás körül. A balkonok körül szintén braci kö van beépítve, valamint a belső lépcsőház. A lépcsőházban a korlát kovácsolt vasbol készült.

A ház fölszintjén a háznak a fűtőrendszere van (Buderus kazánház), az 5000 literes gázolaj tartallyal.

A háztetőn 8 napkollektor van, amelyek melegitik vizet a 300 literes bojlernek.

A nyilászárok aluminium (kivül) és cseresznye fa (belül) kombinációja, a ház bejárati ajtaja szintén cseresznye fábol készült. A házkörüli terület teljesen rendezett és a ház bejárati réssze szintén braci kővel van kikövezve.

A földszinten külön grillezési helység van, kis konyhával és nagy teraszokkal. A ház foldszitjéröl lépcső vezet le a parkolóhoz és a telek alsó bejáratához. Ott 2 garázs van, 3 autónak és egy különűlló 46,9 m2-es lakás. A garázs szinti földrésze 498 m2 és a ház földrésze 778 m2. Így az egész telek 1.286 m2.

A ház 4 szintes (plusz a garázs szint és a különálló lakás).

Három szint mindegyike 148 m2-es, amig a tetőtéri szint 168 m2 (20 m2-el több a galéria miatt). Igy a ház felülete 612 m2, plusz a kerti külön 46,9 m2-es lakás és 2 nagy garázs.

A ház földszintjén nagy fogtechnikusi laboratorium volt, 15 ember dolgozott ott. Az első szinten a tulaj él (a hölgy férje meghalt és eladó mert túl nagy neki az ingatlan). A fölszint alatti szinten (ahol a kerti grillező helység van) 2 apartman van berendezve és azokat kiadta a nyári szezonban. A tetőtéri szint nincs berendezve, viszont a garázs melletti lakas be van rendezve.

Vételár 750.000 Euró

Értékelje az oldalt