Az ár szerinti listázásért válassza ki a megfelelő árkategóriát!

Kényeztesse magát egy különleges adriai tengerparti villa privát strandján, vagy medencéjében. Válasszon kínálatunkból.

Villa Razanjban
Villa Razanjban
Razanjban lévő, 3 apartmannal rendelkező ház, 2-ik sorban, 60 m-re a tengertől, panorámás kilátással a tengerre. A ház 348...
Omisi Villa
Omisi Villa
Első soros medencés villa az omisi riviérán. Természetes gömbölyű aprókavicsos stranddal a ház alatt, gyönyörű kilátással a tengerre és...
Omis Ház Eladó
Omis Ház Eladó
Omišban levo 5* modern villa, csendes kornyezetben, gyonyoru panoramas kilatassal a varosra es a tengerre, par percre autoval Omis...

 

Eladó horvát nyaralók

Ingatlanügynökségünk segít megtalálni álmai nyaralóját Horvátországban, ügyfeleink igényeit a házvásárlás terén a legmesszebbmenőkig igyekszünk kielégíteni. Azon érdeklődők, akik oldalunk ezen részére látogattak, valószínűleg nem a kommerc, tömeglakásokat szeretnék megtekinteni, és megvásárolni, hanem sokkal inkább valami egyedi, különleges nyaralóra vágynak, amely ötvözi a helyi tradíció báját és a kifinomult luxust, továbbá olyan életérzést kölcsönöz tulajdonosának, amely kiemeli őt a szürke egyhangúságból ízlése, kifinomultsága és céltudatossága által.

Nem feltétlenül kell azonban eurómilliókat áldozni arra, hogy egy valóban különleges nyaraló kerüljön a vevő birtokába, ám a tágas terek, az egyedülállóan szép tengerparti kilátás, és a modern kialakítás megemelik az árat. Az ilyen esetekben mindig az ár-érték arányt kell figyelembe venni, mivel sok esetben megfigyelhető, hogy már 20-50%-os ártöbbletért cserébe egy klasszisokkal jobb nyaralót lehet vásárolni, ami messze túlmutat az apartmanok kínálta egyszerű komforton.

Ha viszont olyan egyediségre vágyunk, amit egy modern újépítésű ingatlan nem adhat nekünk, akkor érdemes megtekinteni a múltat idéző kőház ajánlatainkat is, hiszen ezek hangulata azonnal magával ragadja a szemlélőt, némelyik monumentalitása, szilárdsága pedig már első ránézésre lenyűgöz. A kőházak tekintetében is széles a paletta, ugyanis kínálunk felújításra szoruló és már felújított ingatlanokat, s mindegyiknek megvan a maga varázsa. Előbbi megmozgatja az ember alkotói fantáziáját, ötletek százainak szikrája világíthatja meg kreatív tettrekészségünket, utóbbi pedig a kényelem varázsát, és az archaikus hangulatot elegyíti egy azonnal birtokba vehető ingatlan formájában.

További szolgáltatásainkért látogassa meg aloldalainkat:

  1. Eladó tengerparti Ingatlanok
  2. Eladó tengerparti házak Horvátországban
  3. Ingatlan Befektetés Horvátországban
  4. Eladó horvátországi apartmanok
  5. Eladó horvátországi hotelek

 

Eladó luxus villa Horvátország

Az érdeklődők egy szűk rétege (akár Ön is) keresi az olyan emelt szintű luxus ajánlatokat, amelyek megtestesítik az ingatlanok felsőkategóriáját, és beletartoznak abba a bizonyos felső pár százalékba, s olyan pazar pompát kínálnak tulajdonosuknak, amely testi-lelki felüdülést kínál minden tekintetben, és igényeik teljes kielégülését biztosítja mind a komfort, mind az esztétika tekintetében. Sokan vágynak eme ritkaságnak számító gyöngyszemekre, melyek úgy tündökölnek az adriai felkelő nap fényében, mint csiszolt drágakövek tucatjai a kandalló pattogó tüzénél, ám csak kevesek engedhetik meg maguknak eme mesébe illő gazdagságot sugárzó villákat. Ön, kedves olvasó minden bizonnyal egy ilyen ingatlan tulajdonosává szeretne válni, ezért igényei felmérése után ingatlanügynökségünk elvárásainak megfelelő felsőkategóriás, vagy egyéb szempontból különlegesnek számító házakat fog megvételre felkínálni.

Befektetési szempontból is értékálló invesztíciónak bizonyulnak a különleges ingatlanok, mivel adott esetben ezek magas áron bérbe adhatók, s ha továbbértékesítésre kerül a sor, akkor is tartja az árát az ilyen nyaraló, hiszen az egyediség, a különleges dizájn, a kellemes környezet, a tágas terek mindig is vonzóak lesznek az igényes vásárlók szemében, akik ugyanúgy hajlandóak lesznek megfizetni az árcetlin szereplő összeget azért, hogy egy pazar panorámával rendelkező ingatlan medencéje mellett koktélozhassanak.

KFTkreátor, a horvát ingatlan iroda Makarskán.

 

 

Értékelje az oldalt