Eladó Ház Brac Szigeten – Horvátország

Medencés ház Škrip településen, Brač szigetén. Brač sziget az egyik legnaposabb sziget Dalmáciában, tobb mint 2700 napos orával évente, az átlag nyári hőmérséklet 27-29 C és a tenger átlag nyári hőmérséklete 24 C. 
Škrip a legrégebbi település Brač szigetén, közvetlenül Postira és Splitska települések fölött, ahol találhatók éttermek, bevásárló központok, szállodák és más infrastruktúra.

A ház a domboldalon van, 2 km-re a tengertöl, gyönyörű kilátással a tengerre és a szárazföldi hegyekre (Mosor és Biokovo). Éppen ezért sok külföldi vásárolt vagy épitett itt házat mert történelmi település, nyugalom van, gyönyörű kilátással a tengerre és csak pár percre van a tengerparti nyüzsgéstől. Egy ilyen házat nagyon jól ki lehet adni a turistáknak. A háznak a tulajdonosa holland és a házat azért árulja mert a közelében van még egy háza amit megtart.

A ház 2 szintes (mindegyik emeletnek külön bejárata van), mindegyik szinten van nappali, konyha, tároló, zuhanyzós fürdőszoba mosógéppel, 2 hálószoba. Mindkét szintnek van nagy terasza, egy szint felülete 95 m2, terasszal együtt. A telek 800 m2-es.

A ház alatt van egy borpince de garázsnak is lehet használni és az udvarban 3-5 autónak a helye. Szép kertje van, mediterrán növényekkel, 35 m2-es medence, mellette a nyári konyha és terasz grilllezővel és szaunával.  

Mindkét lakás teljesen felszerelt (bútor, SAT TV, klíma, Wi-Fi…). A lakásokban az összes butor, kerti garnitúra, márvány asztal és a márvány padok benne vannak az árban.

A ház ára 258.000 € + 4% Jutalék

Értékelje az oldalt