Kiadásra alkalmas apartmant, vagy lakást vásárolna Korfun? Tekintse meg a KFTkreátor ingatlanajánlatát!

Számos magyar érdeklődő szeretne egy lakást birtokolni Korfun, irodánk készséggel segít megtalálni a megfelelő ingatlant, amely idilli menedék lehet a ködös, esős őszi hétköznapokban, ahova menekülvén élvezheti annak tulajdonosa a ragyogó napfényt, és a tenger morajlását.

Ha egy lakás vételáráról van szó Korfun, akkor igencsak vegyes a kép, hiszen lehet már 100 ezer euró alatti összegért is ingatlant venni, mindazonban fontos figyelembe venni a helyszínt, a főváros közelségét, a tengerparthoz viszonyított távolságot, és a lakás felszereltsége, állapota is jelentős mértékben befolyásolja a kikiáltási árat. Ha viszont apartmant, vagy apartmanházat szeretne vásárolni a befektető, akkor még inkább ügyelnünk kell a lokációra, hogy az valóban egy értékálló, profittermelő befektetésnek minősüljün. Jobb apartmanok, apartmanházakat 150-300 ezer eurós árkategóriában találhatunk.

Sokan viszont csupán egy stúdió lakást, vagy egy megfelelő második otthont keresnek, ahol eltölthetnek pár hetet/hónapot a családjukkal, és kipihenhetik az egész éves fáradalmakat. Legyen bármi is potenciális ügyfeleink kívánsága, mi megtaláljuk az Önnek megfelelő ingatlant.