Warning: Creating default object from empty value in /home2/kftkreat/public_html/GreekHome/wp-content/themes/renden/admin/main/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Korfu Ingatlan - Eladó görög tengerparti ingatlanok- KFTkreátor

Tengerparti Nyaralók

Irodánk tengerparti nyaralók, villák tucatjait kínálja megvételre a magyar vásárlóknak.

Read More

Befektetési Ingatlanok

Hotelt, panziót, kiadásra alkalmas apartmanokat vagy telket keres? Nálunk megtalálja!

Read More

Lakások

Lakást, apartmant keres, ahol eltöltheti a nyarait? Nézzen be hozzánk.

Read More

Korfun szeretne nyaralót, villát, apartmant, vagy befektetési ingatlant vásárolni? Keressen minket bizalommal, és segítünk megtalálni az Ön elvárásainak leginkább megfelelő ingatlant.

Ügynökségünk magyar nyelven szolgálja ki a Korfura érkező érdeklődőket, és segítünk megtalálni álmai házát, vagy második otthonát Görögország legzöldebb szigetén. Kínálatunkban szerepelnek villák, apartmanok, apartmanházak, kőházak, telkek, panziók, és egyéb befektetési ingatlanok. A legtöbb turistát vonzó görög sziget elvarázsolja az idelátogatókat kellemes mediterrán éghajlatával, színpompás örökzöld növényvilágával, és homokos csillogó strandjaival. Nem véletlet tehát, hogy sokak fejében megfordul az ingatlanvásárlás gondolata, és nem csak  a nyugat-európai befektetők telepednek le itt, hanem magyarok is szép számban érdeklődnek az itteni ingatlanok iránt.

Görögország, főleg Korfu rendkívül sok turistát vonz, évente egymilliónál is többen megfordulnak itt, mondhatni hogy Korfu a legnépszerűbb görög szigetek egyike, ahol hónapokat is szívesen eltölt az ember a zöld, fákkal és virágokkal teli vidéket csodálva, és a homokos tengerparton napozva. Korfu azonban építészeti látványosságokban is gazdag élményeket tartogat az ideutazóknak, a főváros szűk, kacskaringós sikátorai, a kisebb-nagyobb halászfalvak ódon hangulata, a türténelmi látványosságok mind amellett szólnak, hogy jobban megismerjük eme gyönyörű szigetet. Nem meglepő tehát, hogy sokan döntenek úgy, hogy ide költöznek, vagy csak az év legszebb heteit, hónapjait akarják itt eltölteni egy saját nyaralóban.

Hazánk szülöttei számára azért is előnyös az ingatlanvásárlás Korfun, mert két magyar nagyvárosból is (Budapest és Debrecen) is menetrendszerű járatok indulnak ide, így az ingatlantulajdonosok két óra alatt ide tudnak érni, hogy élvezzék a tengeri kilátást saját nyaralójuk teraszáról. Korfu repülőtere a fővárostól pár kilóméterre található, amely a nagyjából 80 km hosszú sziget közepén helyezkedik el, így a sziget bármely pontja, Sidaritól Kavosig maximum egy óra alatt megközelíthető autóval, vagy busszal.

A görgországi ingatlanvásárlás mellett szól még továbbá az ingatlanárak meredek zuhanása, ugyanis az utóbbi tíz évben több mint 40%-os áresés volt tapasztalható a görög ingatlanpiacon. Ennek számos oka van, mint a magas munkanélküliség, az államháztartási hiány, és az ország eladósodottsága. Mindezen tényezők azonban nem az ingatlanvásárlás ellen, hanem inkább mellette szólnak, ugyanis egy magyar befektetőt például egyáltalán nem érintenek a fentebb említett problémák, mégha befektetési céllal is vásárol valaki ingatlant Görögországban, vagy annak valamelyik szigetén, mint Korfun, azt a legkevésbé sem érinti az ország nehéz gazdasági helyzete, hiszen a turizmus népszerűsége töretlen mind a szárazföldön, mind a szigeteken, s egy apartmanház, vagy hotel megvásárlása továbbra is rentábilis, hiszen millió számra látogatják a tengerparti helyeket a turisták. Egy magyar befektető például könnyűszerrel magához csalogathatja a magyar turistákat, akik szíves-örömest megszállnak egy olyan helyen, ahol magyar nyelvű kiszolgálásban van részük.

Számos gazdasági szakértő szerint most alulértékeltek a görög ingatlanok szemben más európai országok ingatlanjaival, ahol inkább a felülértékeltség tapasztalható. Vegyünk példának okáért egy jó helyen található budapesti családi házat, vagy egy balatoni nyaralót, melyek vételára vetekszik az ismert görög üdülőhelyeken tapasztalt ingatlanárakkal. Ön melyiket választaná? … mivel éppen ezt a leírást olvassa, így már Ön is meghozta döntését atekintetben, hogy hol szeretne nyaralót vásárolni… Természetesen Görögországban… Ha viszont valami különlegességre vágyna a kedves érdeklődő, akkor tekintse meg Eladó Görög Szigetek leírásunkat is…

Ügynökségünk igyekszik az igényesebb réteget kiszolgálni, azaz kínálatunkban nem lesznek megtalálhatók a pár tízezer eurós lepusztult kőkunyhók, hiszen egy ilyennel nem sokra megy a vásárló. Mi inkább a premium minőség felé hajlunk, ami természetesen nem csak a millió eurós árszint fölött érhető el.

Irodánk sikerdíjas elszámolással dolgozik, ami azt jelenti, hogy egy sikeres ingatlanértékesítési tranzakció esetén kell csak jutalékot fizetnie a megrendelőnek, azaz elégedett vevőnek. Éppen ezért igyekszünk a lehető legmegfelelőbb ingatlanokat felkutatni az érdeklődőinknek legyen az apartmanház, hotel, luxusvilla, vagy csak egy átlagos tengerparti ház, szálloda, panzió.

Kínálatunkban szerepelnek apartmanok, kőházak, nyaralók, villák, és üzleti tevékenységre alkalmas ingatlanok is.