Ha nagyobb befektetést szeretne eszközölni Horvátországban és eladó hotelt keres Horvátországban, vagy eladó panziót Horvátországban, akkor irodánk ebben is készséggel áll az ügyfelek rendelkezésére.

Tekintse meg Horvát Befektetési Ingatlanok kínálatunkat, melyek között számos szálloda is szerepel.

Eladó horvátországi szálloda

Eladó hotel Horvátország

Klienseink között több olyan van, akik már sikeresen lebonyolítottak ilyen akvizíciót, és azóta üzemeltetik tengerparti szállodáikat, panzióikat. Egy ilyen befektetéshez azonban rendkívül körültekintően kell hozzáállni, komoly előkészületet, előzetes egyeztetéseket, és pénzügyi elemzést igényel, melyben helyi közgazdász partnerünk segítségére van az ügyfeleknek.

Mielőtt belevágunk egy horvát szálloda projektbe, érdemes megvizsgálni a lokációt, esetleg szezonban eltölteni ott pár napot, vagy hetet, hogy lássuk, mennyi turistát vonz a kiválasztott település, milyen klienskörre lehet számítani milyen országokból, stb. Többnyire bejáratott panziókat, szállodákat értékesítenek, ezért ajánlott átlapozni a könyvelési anyagokat, összevetni a bevételi oldalt a kiadással, továbbá a szobák százalékos kihasználtsága is nagyon fontos. De mindezen pénzügyi kimutatások elemzésében szállodamenedzseri tapasztalattal rendelkező horvát kollégánk tud segíteni az érdeklődőknek.

Oldalunkon feltüntetünk pár turisztikai célból érdekes ingatlant, ám ha a látogatók nem találnak az elvárásaiknak megfelelőt, akkor várjuk hívását, s a megadott igények alapján felkutatunk olyan panziót, vagy szállodát, amely a leginkább megfelel a megadott szempontoknak.

Egy hotel/panzió megvásárlása azonban legkevesebb is több százezer eurós, de inkább több millió eurós befektetést jelent. Éppen ezért ha ügyfeleink ilyen turisztikai ingatlan megvásárolására készülnek, akkor a munka megkezdése előtt szükségünk lesz egy szándéknyilatkozatra, valamint igazolásra a vételár meglétét illetően, ami lehet egy bankszámlakivonat, banki, vagy befektetői garancialevél, melyből kivehető, hogy a vásárló valóban rendelkezik az akvizícióhoz szükséges pénzösszeggel.

Értékelje az oldalt